Als gesloten ogen het geluk zien

Hoewel blinde mensen weinig tot niets kunnen zien, beschikken ze over unieke zintuiglijke ervaringen en indrukken die hen in staat stelt om dingen te “zien” die andere mensen missen.

Wanneer de vier overgebleven zintuigen sterker worden, worden alle kleine dingen groter. Deze verschijning is niet zo zeldzaam als het klinkt. Blinde schilder John Bramblitt had namelijk nog nooit zijn vrouw of zoon gezien, maar hij was wel in staat om hun gezichten feilloos na te schilderen door alleen maar hun gezichten aan te raken! Dit is slechts één voorbeeld, maar het verhaal van Tatiana, de moeder uit onderstaande video, is misschien wel nog bijzonderder.

Voor een blinde moeder is de geur van de hand van een baby die haar neus pakt des te sterker en het plukje haar op het kleine hoofd des te zachter. In deze video maken we kennis met Tatiana, een blinde moeder die uitkijkt naar het moment dat ze eindelijk haar zoon voor de eerste keer in haar armen kan vasthouden. Omdat ze blind is, is Tatiana echter niet in staat om haar baby te zien groeien in haar baarmoeder op de echo.

Daarop besloot Huggies haar iets heel bijzonders te geven. Toen ik zag wat het was en hoe ze reageerde, kreeg ik tranen in mijn ogen. De schoonheid van het moederschap komt in verschillende vormen en dat van Tatiana is zeker iets bijzonders.

Bekijk hieronder het schitterende moment en wees niet bang om dit moment te delen als het je hart heeft laten smelten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s