Wij zijn de gelukkigen…

lucky ones.png

  • De liefde van een vader voor zijn zoon, het geluk straalt!

Toen een vader en zijn zoon het podium betraden van Britain’s Got Talent, wisten de juryleden eigenlijk niet wat ze moesten verwachten.

Zoals gewoonlijk stelde het duo zichzelf voor aan de jury. Zoon Jack (12) legde uit dat hij gitaar speelde en zong met zijn vader Tim (43) sinds hij vijf jaar was. Hij was zelfzeker van zijn vaardigheden en wilde maar al te graag tonen wat hij kon.

“Het is mijn lievelingsprogramma op televisie, dus ik zou het geweldig vinden om te winnen,” zei Jack.

Tim en Jack Goodacre zijn een duo die een muziektalent delen waar iedereen jaloers op zou zijn. Ze zijn volledig synchroon met elkaar bij het spelen met hun gitaar. Om nog maar te zwijgen over hun zangtalent!

Toen de twee op het podium stonden van Britain’s Got Talent, vroegen ze aan Jack wat zijn favoriete jurylid was. Zijn antwoord? Simon Cowell.

Honderdduizenden kijkers

Het was ook Simon die de volgende, en laatste, vraag stelde.

Wat zouden ze zingen voor honderdduizenden televisiekijkers?

Ze vertelden dat ze hun eigen liedjes schrijven. Het liedje die ze zouden spelen heet “The Lucky Ones” (De Gelukkigen). Toen ze het liedje bespraken, hadden ze natuurlijk geen idee dat de juryleden, samen met het hele publiek, zo zouden omvergeblazen worden door hun voorstelling.

Voor ze begonnen te zingen, legde Tim uit waar hun liedje over ging.

Hij zei: “We hebben allemaal wel iemand verloren en zo, en zoals vader en zoon, is het een lied voor vaders, voor zonen, een familielied. Het gaat over ons.”

Te mooi om onder woorden te brengen

Jack voegde daaraan toe: “Het is over hoe gelukkig we zijn dat we de dingen hebben die we hebben.”

Zonder veel gedoe begon het duo te zingen, en we mogen zeggen dat het uiterst goed werd ontvangen.

Meer zelfs, hun voorstelling is bijna te mooi om onder woorden te brengen.

Vader en zoon zongen het hart uit hun lijf, en creëerden een televisiemoment die niemand snel zal vergeten. Nadien ontvingen ze een staande ovatie van een publiek die de tranen in hun ogen hadden.

Ook jurylid Simon Cowell kon niets anders doen dan hard op de gouden knop te drukken! Bekijk de video hieronder zelf maar eens, het is van het beste dat ik ooit heb gezien in zo’n talentenshows!

Los daarvan: ik was tot tranen geroerd. Dit is liefde. Puur!

 

Plaats een reactie